Ананасовий пиріг без лактози та глютену
Смаколики

Ананасовий пиріг без лактози та глютену

Олена Сагун
Олена Сагун
EDITORS AND BEAUTY

Як потішити своїх близьких не тільки смачною та ще й корисною випічкою? З цим питанням ми звернулися до Олени Сагун, food- та beauty-блогера. Щосуботи Олена радує своїх читачів у блозі новим рецептом. Тож сьогодні маємо змогу насолодитися ананасовим пирогом без лактози та глютену.

Інгредієнти для круглої форми діаметром 24 см

  • 6 кілець свіжого або консервованого ананаса
  • 150 г рослинної рафінованої олії
  • 3 яйця
  • 100 г цукру
  • 50 г мелених волоських горіхів
  • 100 г рисової муки
  • 1 ч. л. кориці (можна більше)
  • дрібка солі
  • 1 ч. л. розпушувача

Приготування

  1. Налийте всі рідкі компоненти в чашу блендера, потім додайте сухі й все разом збийте.
  2. Візьміть форму. Якщо вона силіконова, її можна нічим не змащувати. Якщо форма з іншого матеріалу – змастіть її рослинним маслом. Потім викладіть кільця ананаса на дно форми.
  3. Вилийте тісто на кільця ананаса, поставте в розігріту до 170 градусів духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою, вона повинна залишитись сухою.
  4. Готовий пиріг дістаньте з духовки, дайте трохи постояти. Потім накрийте форму блюдом і переверніть пиріг. Коли він охолоне повністю, прикрасьте як вам подобається. Наступного дня пиріг ще смачніший.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *